Bornholm 2021

Bornholm uge 12

Spirituelt retreat for 2

I marts 21 var jeg på Bornholm med Bernadette. Bernadette er en af mine veninder og sjælevenner. Vi er sammen i dette liv, som vi har været sammen i tidligere liv. Hvordan kan jeg vide det, vil nogle nok spørge, og mit korte svar er, det er med hjertet, vi ser sandheden. Men alt dette er en helt anden snak, der må komme senere. Nu er det vores retreat. Vi skulle have været til Glastonbury, men pga restriktioner kunne dette ikke lade sig gøre. Vi trængte dog til et spirituelt og mentalt brusch-up efter Københavns tunge og dystre energi gennem vinteren, derfor et spirituelt retreat for 2 med afsæt i nuet på Bornholm.

Formålet på Retreat for 2: At være i naturen, finde magiske spot, mediterer og bare være i nuet.

Vores veje fandt hen til Flemming på Ypnahøj Retreat i Østermarie. Flemming har et fantastisk center, det ligger helt perfekt. Ypnahøj har gode energier med udsigt til vand & land og perfekt hjemmelavet mad. Flemming er en perfekt vært med varme og udstråling. Vi tilbragte vores aftener sammen med ham i gode samtaler. Besøg af bornholmske veninder gav ligeledes varme input til fx singleliv.

Dagene med Bernadette gik med vores varme samtaler, der ofte bringer os hen i hjørner af tidligere oplevelser og tidligere liv. Undervejs kom vi rundt på det meste af øen. Måske ikke de traditionelle spot, men på de magiske spot.

Vejret var perfekt til vores retreat. Snestorm, regn, sol, blæst og sol. Hver gang vi fandt svar på spirituelle og eksistens skinnede solen og blæsten lagde sig. Sådan gik hele vores uge. Det er udgangspunktet for uge 12 på Bornholm.

Stedet er Ypnahøj Retreat i Østermarie. Vi skal af sted igen. Holistiske behandlinger giver behandlinger i to dage (se nedenstående opslag). I fire dage skal vi hjælpe Flemming på kursus. Det ligger fast, og så kommer det ekstra oveni.

Som ekstra kommer 2 andre spirituelle veninder. Det vil give ekstra energi om aftenen samt et kick til healing af de kære dyr på Bornholm.

Kort og godt. Vores formål med vores retreat blev opfyldt, og mere kom til. Derfor skal vi tilbage i uge 22, og gad vide, hvor det bringer os hen.

Bornholm uge 22

Bornholm uge 22

Uge 22

Planen

Stedet er Ypnahøj Retreat i Østermarie. Vi skal af sted igen. Holistiske behandlinger giver behandlinger i to dage (se nedenstående opslag). I fire dage skal vi hjælpe Flemming på kursus. Det ligger fast, og så kommer det ekstra oveni.

Som ekstra kommer 2 andre spirituelle veninder. Det vil give ekstra energi om aftenen samt et kick til healing af de kære dyr på Bornholm. Kort og godt. Vores formål med vores retreat blev opfyldt, og mere kom til. Derfor skal vi tilbage i uge 22, og gad vide, hvor det bringer os hen.

Det går ikke altid, som vi planlægger

Sygdom kan vi jo ikke ændre på. Bernadette blev syg lige op til. Der var ikke andet for, at jeg kørte selv. Turen gik over broen og mod Ystad. Heldigt for mig, så nåede jeg en færge før. Færgen var tæt pakket, så det var en udfordring for min klaustrofobi. Med fokus på vejrtrækning gik det. Jeg ankom til Ypnahøj før de to andre spirituelle veninder. 

Dejligt gensyn med Flemming, hvor vi gennemgik ugens planer. Kurset var blevet ændret, så det var kærligheds-retreat for 2. Mine spirituelle veninder ankom, og skulle overnatte i campingvognen. Dejligt at se dem igen.

Planerne blev efterfølgende løbende ændret, men det ser jeg som en læringsproces. Gæsterne var utroligt søde, og fokus på at italesætte kærlighed mellem mennesker var jo i høj kurs. Mine planlagte behandlings dage, blev udvidet fra to til fire dage. Der blev hygget om aftenen og ikke mindst badning i Bølshavn hver aften i hele ugen. Det er et skønt sted at være. Mine veninder tog hjem før tid, men igen mulighederne var åbne.

Hestehealing på Bornholms hesteinternat var en stor oplevelse. Det er utrolig skønt at se, det store arbejde for heste, som Bornholms Hesteinternat gør. Blev bekræftet, at mine evner indenfor healing af dyr absolut er til stede. Resten af ugen havde jeg stor glæde af dette ved mange møder med forskellige dyr.

Holistiske behandlinger på Bornholm var en succes. Mange gode snakke og behandlinger. Fantastisk energi og ikke mindst gjorde det noget godt for mig. Det bekræftede mig i, at det er det rigtige jeg gør. Holistiske behandlinger skal til Bornholm både for mig og til de mange søde mennesker på min vej. 

Et gensyn med Melsted og en mark endte med kaffe & is i Klemensker.  

Bornholm uge 27

Denne uge om i stand lidt anderledes. Det er en blanding af holistiske behandlinger og ferie. Det har været en travl tid med mange udfordringer optil, så det er super dejligt at skulle behandle på Bornholm, være sammen med familie og trække stikket lidt.

Ankom mandag kl. 06 med færgen med lidt søvn. Kørte direkte til Østermarie. Kom lidt tidligere men blev taget godt imod af Sussie. Det levende køkken er nu en del af 4H, og ellers fungerer som bed&breakfast, udlejes til familiefester, og ellers er der forskellige aktiviteter.

Sussie viste mig behandler værelset på første sal. Jeg skulle være i nr. 25, et dejligt stort værelse med god energi. Min første klient kom kl. 9. Resten af dagen gik slag i slag med plads til frokost i solen. Sluttede dagen med en tur i Bølshavn inden turen gik mod Allinge til familien.

Velkommen til Rønne ❤

Uge 32

Næste gang er det den 12 + 13 + 14 august. Kommer til Bornholm sent onsdag aften efter behandlinger på Frederiksberg. Lokalet vil i denne omgang være i Aakirkeby, som jeg glæder mig meget til.

Som altid vil det blive suppleret med natur oplevelser, spirituelle oplevelser, nærvær og dybde. Skulle du komme kan du sikkert finde mig til aften dukkert i Bølshavn, som er en af mine favorit steder. Weekenden bliver med en særlig spirituel veninde, hvor Christiansø denne gang bliver besøgt.

Bornholm uge 36 + 40

Bornholm kalder igen. I begge uger tager jeg afsted igen fra onsdag til lørdag aften. Jeg kommer ud og behandler i hjemmet eller fra Nexø. Det bliver virkelig forrygende. Der er en del faste klienter, som jeg glæder mig meget til at komme tilbage til. Selvfølgelig kan der være plads til flere. Hos mig er der plads til alle, hvis de ønsker holistiske behandlinger. Under alle omstændigheder er Bornholm et dejligt sted at grounde for mig, som er en fin kombination af arbejde og velvære.