NYHEDER

Der er mere mellem himmel og jord 💚

Det, vi møder på livets vej er ikke altid positivt. Det negative kommer snigende over tid og dræner kroppen. Dræner energien og drømmen. Det er et hint til os selv, at der noget, vi har glemt eller ikke set. Stop op, hvis du kan eller måske er der én i dit netværk, der kan hjælpe dig💚 det kan ske for alle.

Jeg fik hjælp til at se det negative, som mine daværende omgivelser udsatte min krop & sind for. En vold som ramte min krop, liv og drømme. Det er en sej kamp for at komme tilbage til det normale... finde tilbage til min krop igen. Lige nu er jeg på vej, men det har gjort det svært at udføre mit arbejde som kropsterapeut i denne periode.

For at slippe fri fra vold og genvinde min krop har det været nødvendigt at lukke den fysiske klinik. Min drøm, der bare brast fra den ene dag til den anden. En nødvendighed for at komme tilbage til min krop & sind. Sygdom og sorg, der stadig fylder i min krop.😪

Vil jeg give op og lade det negative vinde? Lade det blive siddende i kroppen. Nej, det vil jeg ikke. Det er essensen i kropsterapi. Det skal jeg arbejde med fortsat og på den anden side bliver jeg en bedre kropsterapeut. Jeg er på vej mod et bedre sted.

Holistiske behandlinger er fortsat åben online eller fysisk ved aftalte møder. Mit fokus lige nu er vejledning og salg af sundhed & CBD-produkter. For faste klienter vil jeg stille og roligt åbne op for kropsterapi. På sigt vil det være rettet mod faste firma aftaler... job-balance

Livet tager uventede drejninger, det kan være svært at se det positive, når det negative overskygger.

Kh.Eva - Holistiske Behandlinger

Aften badning i Nordsjælland

Aften badning i Nordsjælland

Der har været lidt turbulens i mit eget liv, og det påvirker mit arbejdsliv som kropsterapeut. At mærke efter egen krop er essensen i både at give og modtage behandlinger. Lige nu stopper jeg op, mærker efter og heler de sår og skader, som er blevet påført min krop. 

Processen er hård, men nødvendig. Natur, nærhed og kærlighed er vigtige dele af at komme i mål. Når jeg kommer ud på den anden side vil jeg være en bedre kropsterapeut. 

Kan du kontakte mig? Selvfølgelig kan du det💜

Fjernhealing, sundhed & CBD-produkter er stadigvæk en del af holistiske behandlinger. Skulle du have spørgsmål og behov for kropsterapi er du ligeledes hjertens velkommen til at kontakte mig.

Kh. Eva 

Ændringer hos holistiske behandlinger

Desværre har jeg lukket klinikken på Højdevej. En klinik, som jeg har brugt meget tid og hjerteblod på. Hvor jeg fremtidigt vil behandle er lige nu uvist. Her vil jeg selvfølgelig følge op.

Har det været spild af tid? Nej ...et stort rungende nej er svaret.

Min erfaring med at starte egen klinik op med indretning af lokaler, facade, markedsføring, etc er ikke spildt. 

Velkommen til Højdevej 9 på Amager. Her er klar til både nye og gamle klienter. Behandlinger hos mig er holistiske med afsæt i Totum Kropsbehandling. Endvidere tilbydes infrarød varme behandling, healing, vejledning og salg af CBD-produkter fra Wetality.

Sundhed & velvære af krop & sjæl er et af mine fokus områder.

Er du behandler og ønsker timer, faste dage etc. kontakt mig endelig.

Behandler lokalet i gadeplan

Behandler lokalet i gadeplan

Maj 2022 Holistiske behandlinger byder velkommen på Højdevej 9 på Amager.

Book tid på hjemmesiden www.holistiske.dk eller kig forbi. 

Her er både plads til andre behandlere, nye og gamle klienter🌞

Marts 2022

Klinikken på Højdevej begynder nu så småt at være klar til behandlinger.

Samtidig har jeg et ønske om at få andre lejere ind i et lille fællesskab, hvor vi sammen kan udvikle os som mennesker. Sammen kan vi give nuværende og kommende klienter en behandling, der går på tværs af behandlingsmetoder. 

December 2021

Åbnet min egen klinik på Amager på Højdevej 9

Her er mange muligheder for behandling og sociale aktiviteter. Derfor ønsker jeg andre behandlere i klinikken, der ønsker fællesskab og faglig sparring. Det er den fælles viden, der bringer os videre. Der inviteres til åbent hus, men indtil videre er behandler lokalet klar til behandlinger.

Jeg åbner op for tilbuddet igen om kropsterapi & infrarød-varme til kun 700 kr for ca 100 min, hvilket giver god mening, hvis din krop er stresset af enten smerter eller uro i kroppen.

Højdevej 9 i proces

Højdevej 9 i proces

November 2021

Certificeret Totum kropsterapeut fra Totum skolen i København

Lige inden eksamen på Totum skolen

Lige inden eksamen på Totum skolen

Det fejres med lidt chokolade & mousserende med holdet

Det fejres med lidt chokolade & mousserende med holdet

September 2021

Fødselsdags tilbud i klinikken: Kropsterapi & Infrarød-varme (Holistiske balance) for 700 kr for 100 min

SMERTER, STRESS ELLER ANSPÆNDT I KROPPEN? LYT TIL DIN KROP🤗HVIS DEN GØR ONDT 😖 Book på https://holistiskedk.planway.com

Kombinationen med Holistiske Kropsterapi & Balance er optimal på kombinerer flere forskellige metoder, blandt andet dybdegående massage, pulsering, akupressur, guidet vejrtrækning, zoneterapi og lettere ledfrigørelse samt infrarød-varme.

Holistiske Balance hjælper på muskel- og ledsmerter, gigtsmerter og leddegigt samt afgifter kroppen og afbalancerer det autonome nervesystem. Derudover anvendes infrarød varme bl.a. i forbindelse med kronisk træthedssyndrom og stressreducerende.

Behandlingen bliver brugt med stor succes på fibromyalgipatienter og gigtpatienter. Ydermere hjælper infrarød varme med hudproblemer såsom akne, eksem, psoriasis, ar og skæl.

BORNHOLM

Holistiske behandlinger tager til Bornholm i uge 36. Mere præcis torsdag til lørdag enten hjemme hos dig eller centralt i Nexø. Der kan kun bookes ved at tage direkte kontakt til mig

August 2021

Den første fødselsdag for holistiske behandlinger

Personligt syntes jeg, at tiden flyver. Det er nu et år siden, jeg fik mit CVR.nr. Jeg sprang ud i det som man siger, uden at have et sikkert kundegrundlag og økonomisk sikkerhed til opstart.

Har det været hårdt? Ja, det har det, på flere niveauer.

Ville jeg være det foruden? Nej

Har jeg fortrudt? Nej 

Det bedste er nu at gøre det, der gør mig glad og giver værdi

Det er fedt at være herre i eget hus. Hver dag er en ny dag med nye muligheder.

Som selvstændig er der meget at forholde sig til. Måske du kender det at starte op som selvstændig uden et sikkerhedsnet.

Følelsen er super fed, men at få hjælp undervejs er nødvendigt. Hvis jeg skal beskrive det, må det være at kaste sig ud fra frit fald, nyde turen og måske lande sikkert ned på jorden.

Men lige nu svæver jeg fortsat.

Du kan have mange andre problemstillinger, men oftest er det kroppens reaktion, som giver dig et signal om, at der er en ubalance.

Kropsterapi, Reiki-healing, infrarød-varme, samtaler samt vejledning og salg af cannabisprodukter (det lovlige og GMP-certificeret) er en del af holistiske behandlinger på Frederiksberg og på Bornholm.

Samtidig har jeg indgået et fællesskab med CUBEcare både som behandler og klinik. 

En holistisk sundhed til krop & sjæl hos mig giver dig helhed i behandling af fysiske og mentale problemstillinger.

Sundhed & velvære kan fx være dit daglige ingefærshot, træning, meditation.

Mødet med mennesker sker ikke tilfældigt, alting sker af en årsag. Vær åben uden fordomme, og du vil blive belønnet.

Bornholm kaldes solskinsøen og mange nyder øen om sommeren. Bornholm for mig er det smukke og naturlige. Den kraft som jorden, klipperne, træerne, blomsterne, vandet, luften, vinden, regnen, sneen og solen bringer. Det er der, jeg mærker nærvær og dybde. Det er der, jeg får energi, ro og glæde.

Mødet med mennesker sker ikke tilfældigt, alting sker af en årsag. Vær åben uden fordomme, og du vil blive belønnet.

Derfor er det en fornøjelse at behandle på Bornholm hver 4. til 6. uge. Indtil nu har jeg mødt fantastiske mennesker gennem mine ophold både til behandlinger, men ligeledes på min vej rundt. Holistiske behandlinger bliver tilbudt som hjemmebehandlinger og i et behandler lokale.

Som altid vil det blive suppleret med natur oplevelser, spirituelle oplevelser, nærvær og dybde. Skulle du komme kan du sikkert finde mig til aften dukkert i Bølshavn, som er en af mine favorit steder.