Solopgang i Svaneke i primo oktober 2022

Solnedgang over Hasle i primo oktober 2022

SUNDHED I DAGENS DANMARK

Holistisk sundhed til krop & sjæl hos mig giver dig helhed i behandling af fysiske og mentale problemstillinger. I min optik skal ens liv bestå af mest af det, som du kan lide og giver dig energi.

Nogle gange er du i sammenhænge, som ikke nødvendigvis er gode for dig, men det er ligeledes en del af livet i verden. Vi må lære at håndtere de svære ting, som er en præmisse.

Hvis den præmisse føles som et overgreb på dine værdier, er det vigtigt, at du tager det alvorligt. Nogle ting kan vi ikke ændre på, men små ændringer gør en forskel.

Det er dit liv, og du skal kunne være i verden.

Sundhed & velvære kan fx være dit daglige ingefærshot, træning, meditation. Du kan gøre meget selv i din hverdag med en gåtur, en god film eller en god samtale. Det vigtigste i livet er dog at passe godt på sig selv og give dig den selvkærlighed, som lige netop du fortjener. Den er der, men kan være godt gemt i kroppen.

Symptomer kan være mange, men du fortjener opmærksomhed på lige netop dig.

Når kroppen bliver overloadet opstår blokeringer i kroppens energifelter. Symptomer på dette er fx smerter i lænd, nakke og knæ. Kroppen gemmer og husker følelser med mentale og fysiske symptomer i kroppen.

Andre symptomer er fx angst, stress, ensomhedsfølelse og oppustet mave. Du kan have mange andre problemstillinger, men oftest er det kroppens reaktion, som giver dig et signal om, at der er en ubalance, som fx skader, operationer, senfølger, overgreb eller stress, der giver ubalancen hos dig.

Ubalancer kan genoprettes, så der kommer ligevægt. Det tager tid, der er ingen hurtige løsninger. Hos mig vægter jeg samtalen og fokus på hele din krop, og ikke kun en del af den. Det er dig og din krop, der skal arbejde sammen. Jeg vil facilitere med det, som du har brug for.

Mine behandlinger er individuelle med kropsterapi, Reiki-healing, musik, essentielle olier, samtaler med smerter og livsforløb. Inddrager gerne cannabisprodukter og essentielle olier, hvis det er behov.

Mine produkter fra Wetality er lovlige og GMP-certificeret - intet gøres uden vejledning og samtykke.

Mine anbefalinger og dit valg. Det er i motivation og nærvær, du skaber forandringen og jeg faciliterer dig. Det er en del af holistiske behandlinger.

Her vil jeg løbende skrive om emner, jeg møder i hverdagen. Det er både den fysiske og mentale sundhed, der er relevante for mennnesker. Klik på overskriften, og du finder den nemt.