Healing med Reiki

Vi kan alle have brug for fornyet energi både fysisk såvel som åndeligt.

Hvad er Reiki?

Reiki er en fri gennemgang af universel livsenergi, som er til gavn for selvudvikling, personlig sundhed og velvære.

Healing med Reiki støtter kroppens evne til at helbrede sig selv, hvor energien ellers ikke synes at være tilstede. Reiki er en gammel japansk healingteknik og én af universets smukke og healende energier. Det er en intelligent energi. Du vil altid modtage præcis den mængde energi, du har behov for.

Oprindelse

Reiki har sin oprindelse i tibetansk buddhisme, der går tusind år tilbage. Det stammer fra det tibetanske ord RAKU-KEI (raku=vertikal energi, KEI=horisontal strøm), som er kunsten og videnskaben i tibetansk selvudvikling. REI betyder ”fri gennemgang” og KI betyder ”Universel Livsenergi”. Forskellige kulturer har deres eget navn for universel livsenergi. Den er fx kendt som KI i Japan, KA i Ægypten, PRANA hos hinduerne og CHI i kinesisk medicin, men skal vi samle det under et bliver Reiki til fri gennemgang af universel livsenergi, som er til gavn for selvudvikling, personlig sundhed og velvære. 

Behandling med Reiki kan bl.a:  

  • Give ny energi til krop, sjæl og ånd
  • Rense kroppen for gift og affaldsstoffer
  • Hjælpe dig videre i din åndelige udvikling
  • Forløse blokeret energi, fremme afslapning og forløse følelser
  • Støtte kroppens evne til at helbrede sig selv

Hvordan foregår en behandling med Reiki?

Healing med Reiki er "hænder-på-healing". Behandlingen indledes med en samtale. Du ligger fuldt påklædt under et tæppe på en briks, imens jeg placerer hænderne nænsomt i en serie håndpositioner nedover kroppen. Herved strømmer ren livsenergi ubegrænset i de mængder, som du har brug for.

Under selve behandlingen vil jeg fungere som kanal for Reiki-energien og ved hjælp af håndspålæggelser på forskellige positioner på kroppen videregive Reiki-energien til dig.

Behandlingstid og interval

Typisk mellem 20 og 50 minutter afhængig af behov.

Anbefalet forløb 3-10 gange afhængigt af behov og udfordringer

Fjernhealing & Englekort

Har du mentale blokeringer? Ønsker du at du at skabe ro og balance i krop og tanker? Har du lyst til en gang behagelig selvforkælelse? Ønsker du ny energi og mere overskud?

Fjernhealing er energioverførsel, der er med til at skabe helhed og balance, og din egen selvhelbredende proces kan begynde eller fortsætte. Healing har ikke fokus på symptomer og diagnoser, men derimod hvilke årsager, der har skabt en mangelfuld eller ressourceløs tilstand hos et menneske.

Hvad er englekort hos holistiske behandlinger?

Kort, der er udvalgt i samråd med mine guider til de energier og rammer, der passer til dagen. Kortet, der udtrækkes til dig vil give mening til dig eller din situation. Når du modtager kortet, vil du selv vide, hvordan du skal navigere efter det. Det er ord, der bringer dig videre på din rejse og samtidig støtter op i dagligdagen.

Rammer:

Det optimale er, at du ligger eller sidder et behageligt sted, helst i egne trygge rammer og uden forstyrrelser. Skulle du blive forstyrret vil energien finde hen til dig. Falder du i søvn er det så fint. Sluk elektronikken eller sæt den på fly. Er der lyde fra dine omgivelser, lad dem være, og luk øjnene. Luk for dine ydre hørelse og åben op for din indre hørelse. Energien finder til dig, når du inviterer til det.

Holistiske behandlinger tilbyder to fjernhealinger (varighed 30 min):

1. Individuel fjernhealing & englekort

- Tilmelding: Book og betal for din ønskede tid i kalendere. Send et billede, dit navn og hvor du befinder dig under healingen (hvilken by) på 25678259. Jeg sender dig en kort vejledning efter din tilmelding om forløb.

2. MANDAGS FJERNHEALING & ENGLEKORT kl. 23(Hver mandag)

- Tilmeld dig under events eller tilmeld Facebook event og betal over mp, (25678259). Skriv ja tak, dit navn. Du er først tilmeldt, når du har betalt.

Efterfølgende:

Jeg trækker englekort efter fjernhealingen. Mine guider vil trække et kort til dig, som jeg vil sende til dig efterfølgende eller senest i løbet af tirsdagen over pb/sms.

Jeg tager ikke nødvendigvis kontakt til dig, når du har tilmeldt dig. Jeg sender healing afsted til dig, hvor end du er i verden. Om du ligger i din seng, har gæster, ser tv, laver madpakker eller andre spændende ting, som er gøremål en mandag aften. Planer kan ændres. Fortvivl ikke. Energien finder hen til dig.

Skulle du ønske at dele eller tage kontakt efterfølgende, så gør det i dagene efter.