TOTUM kropsbehandling på H C Ørstedsvej 49A på Frederikberg. Jeg anbefaler forløb hos mig for at få den bedste behandling.

TOTUM kropsbehandling på H C Ørstedsvej 49A på Frederikberg. Jeg anbefaler forløb hos mig for at få den bedste behandling.

SMERTER, STRESS ELLER ANSPÆNDT I KROPPEN?

LYT TIL DIN KROP🤗HVIS DEN GØR ONDT 😖 Book på https://holistiskedk.planway.com 🙌

Kroppen gemmer på spændinger og følelser. Når kroppen bliver overloadet opstår blokeringer i kroppens energifelter. Symptomer på dette er fx smerter i lænd, nakke og knæ. Kroppen husker følelser med mentale og fysiske symptomer. Andre symptomer er fx angst, stress, ensomhedsfølelse og oppustet mave.

En behandling hos mig er en holistisk behandling med afsæt i din krops behov og smerteproblematik, altså hele kroppen. I mine behandlinger inddrager jeg forskellige metoder undervejs med fx pulsering, massage, tryk, meridianer, zoneterapi, healing, essentielle olier, cremer, musik, ernæring, vitaminer, sygeplejefaglig viden, coaching redskaber, etc.

Praksis og teoretisk afsæt fra bred sundheds og sygeplejefaglig viden og erfaring med fx Totum kropsterapi, Reikihealing, Chakra-balance, aurarensning, livslang læring, infrarød varme kompetenceudvikling, smertehåndtering. Ellers tag et kig på www.holistiske.dk

Kropsterapi kombinerer flere forskellige metoder, blandt andet dybdegående massage, pulsering, akupressur, guidet vejrtrækning, zoneterapi og lettere ledfrigørelse

Med fokus på kroppen og følelsernes intelligens kan det hjælpe til at bevidstgøre fortidens indflydelse og tankeformer samt frigøre gamle holdninger, mønstre, blokeringer og uhensigtsmæssige overbevisninger på det fysiske og psykiske plan.

Mulighed for hjemmebehandling og salg af klippekort. Skriv til mig, hvis du ønsker en personlig uforpligtigende samtale først. info@holistiske.dk