OPFRISK OG STIMULÉR DIT SIND MED ROSMARIN

ROSEMARY FRA WETALITY

Rosemary olien for visdom og forandring.

Vi bliver bevidste om, at sindet ikke er det eneste sted, vi kan søge vejledning. Når vi stiller nye og dybere spørgsmål, så vil de svar, vi modtager, lande langt dybere erkendelser, som vi så kan handle på. Udvider sindet og vores holdninger om, hvad der er muligt hvornår. Nærende i perioder med vækst og forandringer, der kan være udfordrende at gå med. Vi kommer i kontakt med en større power uden for os, som grounder selvsikkerhed og klarhed.

Rosmarin var velkendt og brugt i den antikke verden. Den blev betragtet som hellig af gamle grækere, egyptere, hebræere og romere. Den menes at forbedre hukommelsen, og blev brugt som et symbol på troskab ved bryllupper, begravelser og andre religiøse ceremonier. En kvist rosmarin blev bundet smukt med et bånd og afleveret til bryllupsgæster som et symbol på kærlighed og loyalitet. 'Ungarn vand', lavet af friske rosmarin toppe gennemblødt i vin i et par dage, blev lavet til dronningen af Ungarn og siges at have helbredt hende for lammelse. I dag er den populær i hårplejeprodukter og som et naturligt energigivende middel.

DUFT

Træagtig og urteagtig med opløftende effekt.

EGENSKABER

Rosmarin er en populær kulinarisk og aromatisk urt. Den hører hjemme i Middelhavsområdet, hvor den har været brugt i århundreder. Rosmarin tilhører en familie af urter, som også omfatter basilikum, lavendel, myrte og salvie. Det bruges ofte i aromaterapi til at opfriske og stimulere sindet. Olien er også meget anerkendt for sin naturlige antioxidant, opløftende effekt og andre kraftfulde egenskaber.

WETALITY’S PRODUKTIONS METODE

Wetality rosmarin essentiel olie produceres ved dampdestillation af blomst, stilk og blade fra planten. Den britiske farmakopé siger, at olie destilleret fra blomstrende toppe er bedre end den, der kun destilleres fra stilken og bladene alene.

ROSMARIN (ROSMARINUS OFFICINALIS) 100% NATURLIG OG REN FOOD GRADE ESSENTIEL OLIE KEMISKE BESTANDDELE

De vigtigste bestanddele er eukalyptol, alfa-pinen, 2-bornanon, beta-Pinenea og Kamfen. Andre vigtige bestanddele i rosmarin er koffeinsyre og rosmarinsyre - disse har antioxiderende effekt.

MIX

Rosmarin passer godt sammen med citron, lavendel, eukalyptus og pebermynte.

BRUG

Aromatisk:

- Tilføj et par dråber til din diffuser for at nyde dens fordele og aroma. Når du læser og skal huske, vil dens behagelige duft hjælpe dig med at bevare koncentrationen og være opmærksom.

- Det kan være nyttigt ved nervøse spændinger og træthed. Hvis du lider af lavt blodtryk, skal du bære det rundt i din taske eller lomme for at have det indenfor rækkevidde til daglig indånding.

- Tilføj et par dråber til dit udluftningen i din bil – det vil opfriske dit køretøj og hjælpe med at holde dig vågen og opmærksom.

Påførsel:

Tilføj et par dråber til en bærerolie og massér ind i huden for at fremme klarhed, udstråling og glathed af huden.

NYTTIGE TIPS

Du får din naturlige, hjemmelavede fugtgivende hårforkælelse

- Blandet med en bærerolie som mandel-, jojoba- eller ricinusolie, og kombineret med massage, siges det at øge cirkulationen til hovedbunden og fremme hårvæksten.

- Du kan også tilføje det til din yndlingsshampoo og lade det sidde i håret i 2-3 minutter før skylning. Massér fortyndet ind i din hovedbund efter bad eller brusebad (sørg for at lave en følsomhedstest først).

- Du kan også tilføje det til din shampoo

-  Din egen hårmaske. Tag 2 skeer kokosolie, 1 skefuld honning og tilsæt 3 dråber rosmarin.

- Tilføj til enhver uparfumeret kosmetik for at designe din egen skræddersyede duft. 

Styrker hukommelsen.

- Du kan med fordel komme lidt rosmarinolie i din mascara. Her vil den styrke dine øjenvipper, så de bliver længere og fyldigere. Du kan også lave din egen serum til bryn og vipper af økologisk ricinusolie, lavendelolie, rosmarin- olie og cedertræsolie. Naturligt, effektivt og lækkert.

ADVARSEL

Fortynd altid Rosmarin i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge.