LAVENDEL HJÆLPER DIG MED AT SLAPPE AF 

Lavendel fra Wetality

Ren & foodgrade (læs fakta nedenfor) 

Sandhed

Hvordan vi hører og taler, men påvirker også vores kropssprog og vores metoder til at kommunikere skrifteligt.

Generelt:

Aromatisk: Tilføj et par dråber til din diffuser for at fremme afslapning. Det menes at balancere stress og reducere spændinger, mens det fungerer som en søvnhjælp til dem, der lider af søvnløshed.

Lavendels beroligende egenskaber kan anvendes i enhver form for kosmetisk produkt. Tilføj et par dråber og dens antiseptiske, antiinflammatoriske egenskaber vil fungere godt. Fortyndet og masseret ind i hovedbunden kan det fremme cirkulation og hårvækst.

Hvad kan jeg gøre?

- Brug 8 til 12 dråber lavendel fra Wetality i din difuser (100 ml) inden sengetid, midt på dagen eller først på dagen, som det passer dig. Tag et par indåndinger fra difuseren, og giv kroppen lov til lige at sætte/lægge dig ned. Nogle dage har du brug for at mixe andre olier.

- Stimulerer ubalancen, virker beroligende.

- Styrker kommunikation, så du bliver i stand til at formidle dine ægte tanker, følelser og behov.

- Styrker følelsen af at være hørt, set og elsket.

- Ideel til stress, hovedpine, åndedrætsbesvær, smertelindring, anti-inflammatorisk, brandsår, rifter, myggestik, solskade og kløe.

- Envidere antiseptisk til behandling af hudinfektioner gennem dets evne til at bekæmpe bakterier og vira.

- Desuden kan det også behandle forbrændinger eller enhver form for infektion generelt.

- Lindre frygt og giver mod til at sige nej til negative valg.

- Bekæmper angst og beroliger nerverne

- Det forbedrer også søvnkvaliteten og begrænser symptomerne på søvnløshed.

- Reducere smerte og hævelse relateret til dermatologiske tilstande.

- reducere symptomer forårsaget af infektioner eller vaskulær (blod) overbelastning, og bruges derfor mod forbrændinger.

- Lindrer åndredrætsbesvær som influenza, forkølelse, hoste, astma og ondt i halsen.

NYTTIGE TIPS

Tilsæt et par dråber til dit bad og genoplad dine ”batterier” efter en lang dag.

Tilføj et par dråber til dit sengelinned eller pudebetræk, inden du går i seng, og du vil nyde fordelene ved dets beroligende egenskaber til en god nats søvn.

For at reducere forekomsten af ​​acne, vask dit ansigt, tør med et rent håndklæde.

Fortynd en dråbe i håndfladen i en sød mandel basisolie og påfør blandingen på din hud.

Lav ansigtssauna – tilsæt blot et par dråber til en varm, fugtig ansigtsklud og opfrisk din hud med det samme.

Lav en kold komprimering – tilsæt et par dråber til en våd klud, afkøl den i køleskabet og læg den på din pande eller ethvert andet sted.

Frisk dit vasketøj op – tilsæt 10 til 20 dråber (evt. kombineret med Boswellia), når du vasker i vaskemaskine. Det vil booste duften og friskheden naturligt.

Smid en klud, som du har tilføjet et par lavendeldråber i din tørretumbler sammen med dit vasketøj – du vil nyde frisk-duftende tøj hele dagen.

Brug som førstehjælp ved mindre skrammer eller udslæt, fortynd altid i en bæreolie før påføring. Du kan også fortynde med jojobaolie og massere jævnligt på et arområde. Det vil hjælpe huden med at hele, og arret vil mindskes.

Tilføj til nogle vatkugler og placer i en vakuumpose. Det vil opfriske dine tæpper og andre overflader. For at reducere misfarvning og mørke pletter på huden fortynd en dråbe i håndfladen i en sød mandel basisolie.

Blødgør/fugt dine fødder og hænder for at lindre smerter og hævelse ved at tilføje en dråbe i et bad med varmt vand.

Gnid noget på din nakke og ryg eller indånd den med en difuser ved åndrætsbesvær.

Massér det i din hud for at lindre smerter i led- eller muskler

Anbefalinger 

- Udfør en allergitest før du bruger den ved at gnide en dråbe olie på armen •

- Undgå at få det i øjnene eller slimhinderne.

- Undgå følsomme områder

MIX

Lavendel essentiel olie passer godt sammen med Clary Sage og Ylang Ylang for at styrke hormonbalancen. Passer også godt sammen med Orange og Ylang Ylang til gode drømme og sammen med Boswellia for at opnå afslapning, komfort og lethed.

Old times

Brugen af lavendel er blevet dokumenteret i over 2500 år. Navnet stammer fra et latinsk ord 'lavare', hvilket betyder at vaske - romerne brugte det til badning samt til at give deres omgivelser en behagelig duft. Gamle græske og romerske læger brugte det til at lindre fordøjelsesbesvær og hovedpine og til at rense sår. I det 19. århundrede solgte sigøjnere buketter af lavendel på gaderne, for at bringe folk held og lykke. Lavendel er i dag meget populært inden for aromaterapi, naturlig kosmetik og parfumeindustrien.

Fakta om lavendel fra Wetality

LAVENDEL (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA) 100% NATURLIG OG REN FOOD GRADE ESSENTIEL OLIE KEMISKE BESTANDDELE

EGENSKABER

Lavendel er absolut verdens mest populære og mest elskede æteriske olie. Den er et ”must-have” i enhver husstand på grund af dens kraftfulde og nyttige egenskaber. Den er beroligende, afslappende, fysisk og følelsesmæssigt balancerende, både i aromaterapi- og kosmetikindustrien. Den har naturlige egenskaber, som er blevet anerkendt gennem historien og over hele verden.

DUFT

Blomster, frisk, sød og lidt frugtagtig.

WETALITY’S PRODUKTIONS METODE

Wetality’s Lavendel essentielle olie produceres ved dampdestillation af bladene fra lavendel planten. Forskellige lavendelplantesorter indeholder forskellige udbredte kombinationer, hvilket alle resulterer i nogle generelle og nogle ekstra specifikke egenskaber.

Forskellige lavendelarter indeholder forskellige kombinationer, hvilket alle resulterer i både generelle og nogle ekstra specifikke egenskaber. Monoterpener; Linalool, Linalil, Lavandulacetat, Terpinen-4-ol, Trans-beta-cimen, o-cimen. Lavandula Angustifolia er kendt som 'den ægte lavendel' blandt over 40 forskellige arter.

ADVARSEL

Fortynd altid Lavendel i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge. Disse råd og vejledninger er gældende fra produkter fra Wetality. Bruger du fx en essentiel olie fra andre firmaer, anbefales det at være opmærksom på, hvor ren den er samt om den er foodgrade.

PRODUKTKRAV & SUNDHEDSFRASKRIVELSE

Virksomheden fremsætter ikke nogen medicinske påstande. Virksomheden angiver eller antyder ikke, at et produkt er formuleret, designet eller godkendt af nogen regulerende myndighed til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre sygdom eller medicinske tilstande. Dette ville falsk antyde, at produkterne har medicinsk effekt. Bemærk, at produkter og påstande ikke er blevet evalueret af officielle institutioner og ikke er beregnet til at diagnosticere, forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom eller lidelse. Beskrivelserne er kun til informationsformål. Kontakt en læge eller andet sundhedspersonale om medicinske, sundhedsrelaterede problemer til diagnose og behandling. Ingen selvledelse i betragtning af personlig sundhed anbefales.