Holistiske Kropsbehandling

Mine holistiske kropsbehandlinger er individulle og tager udgangspunkt i dig.


Du kan komme med en specifik problematik eller angst/uro/smerter.

Det kan være tegn på en eller flere ubalancer.


Gennem min tilgang som kropsterapeut, sygeplejerske & healer vil jeg behandle dig holistisk altså, at hele kroppen har en betydning for at hele traumer op. Ingen behandling er ens idet vi er alle individuelle.


Efter flere års behandlinger med forskellige problematikker kan jeg ikke kun give en Totum kropsbehandling. Det er helt naturligt for mig at supplere med fx sygeplejefaglige observationer, healing, job- og sundhedsaspekter samt CBD-produkter, hvis det giver mening for din behandling. En holistisk behandling hos mig er tilpasset dig. En tilgang, som jeg altid har haft gennem mit virke som sygeplejerske, som rummer det enkelte menneske til at kunne tage vare på sig selv efter behandling.

Kort om holistisk behandling hos mig: 

Behandlingen er en kombination af Totum kropsterapi, massage, healing, samtale & CBD, der tager udgangspunkt i netop dig. Behandlingen er individult rettet til dit behov om det er stress, angst, uro, smerter, søvnproblemer eller en ubalance i din krop. Kropsterapi kombinerer flere forskellige metoder, blandt andet dybdegående massage, pulsering, akupressur, guidet vejrtrækning, zoneterapi og lettere ledfrigørelse.