KLINIK & BEHANDLINGER

Mange tænker sikkert, hvad holistiske behandlinger er. Kan det beskrives med et ord, nej det kan det nok ikke. 

Holistiske behandlinger ser mennesket udfra en helhed. Mennesket har jo levet i krop & sjæl gennem mange år. Idet ingen mennesker er ens, har vi jo alle levet forskellige liv. Nogle mennesker lever et liv uden det store, men det er dog de færreste, der aldrig møder en eller anden form for modstand. Det sætter sig i kroppen på den ene aller anden måde. Derfor kan det være at symptomet er fra skulderen, men oftest udspringer det et andet sted fra. Det er her kropsterapeuten gør en forskel i forhold til det etablerede sundhedsvæsen. 

Holistiske behandlinger ser på helheden både i forhold til sundhed, sygdom og smerter. 

Her fortæller jeg lidt om, hvad holistiske.dk og holistiske behandlinger er....

Motivation og handling er vejen til succes

Du skal tro på, at det bedste vil ske, og lade det følge dit hjerte.

Holistiske behandlinger tilbyder sundhedsfaglig behandlinger, nemlig Totum kropsterapi, samtaler om håndtering af fx sygdom & smerter, infrarød varme, healing, vejledning og salg af CBD-produkter. Vi tager gerne en snak om sundhed.

Har du ondt i kroppen eller trænger du bare til lidt forkælelse? Book tid til healing, infrarød varme eller kropsterapi på:

Klinikken er åben for alle. Det er dog vigtigt, at du ikke har symptomer på virus med fx feber, hoste og vejrtrækningsbesvær inden du kommer til klinikken. Jeg har som altid opmærksomhed på rengøring, afspritning og nødvendige værnemidler.

Hos mig kommer du bare, som du er. Til din behandling har jeg lagen og tæppe, som er med i prisen. Vi tager en kort snak inden din behandling, og derefter du lægger dig på briksen. For mig er det vigtigt, at du kan føle dig tryg under din behandling hos mig.

Har du brug for andet, tager vi en snak om dette. Den optimale behandling er et forløb, der kan kombineres med samtaler, healing, infrarød varme og kropsterapi.

”Livet slår nogle knuder og jeg har haft udfordringer på livets vej. Men disse bringer mig tilbage til, hvad jeg vil, nemlig at være tro mod mig selv og understøtte det holistiske syn i min behandling og tilgang til at hjælpe dig med god energi… ” Eva Merrild.

Glæder mig til at se dig.😀 Kh Eva (sygeplejerske, Totum kropsterapeut og healer)🌹🌷🌻