JOB-BALANCE


Et holistisk samarbejde med din virksomhed. Der lægges vægt på det sunde arbejdsmiljø herunder organisations struktur, samtaler og holistiske behandlinger.Hvad kan Job-Balance tilbyde din virksomhed?

Samtaler, workshop, fokus på forebyggelse af det sunde arbejdsmiljø, holistiske behandlinger som fx. infrarød-varme og stress håndtering.

Holistiske behandlinger ser mennesket udfra en helhed. Mennesket i både krop & sjæl har jo levet sammen og hver for sig gennem mange år. Arbejdsliv & familieliv har altid været en del af hverdagen for mennesket. Alle har vi levet forskellige liv og ingen mennesker er ens. Vi har valgt forskellige veje at gå under de omstændigheder, vi nu har stået i, der enten har været frivilligt, nødvendigt eller uundgåeligt.

Omvæltninger og omstruktureringer er ikke alle gearet til "bare" at klare, om det er på arbejdspladsen eller i familielivet. Vores tilgang og udgangspunkt tager som oftest udgangspunkt i de ressourcer, som vi er eller har fået med i livet. Nogle mennesker lever et liv uden at møde de store udfordringer, men det er dog de færreste, der aldrig møder en eller anden form for modstand. Vi håndterer alle forskelligt.

Det sætter sig i kroppen på den ene eller anden måde. Fysiske symptomer fra fx skulderen eller måden du håndterer uoverensstemmelser med kollegaen udspringer oftest et andet sted fra din krop. Det er her med en aftale med holistiske behandlinger på arbejdspladsen kan gør en forskel i forhold til det etablerede sundhedsvæsen.

Tag kontakt med mig, hvis din virksomhed eller afdeling skal have et individuelt kram med øvelser, behandlinger og samtaler. 

Pris & tid aftales individuelt

 Læs mere i min blog 


De blandede bolsjer


Her skriver jeg indlæg om det jeg møder på min vej, det jeg læser og undrer mig om